urheilupaita

18. joulukuuta Qatarin MM-kisojen viimeisessä luvussa, 120 minuutissa, Argentiina tasoitti Ranskan 3-3 ja voitti sitten Ranskan 4-2 rangaistuspotkukilpailussa. Ympäri maailmaa lukuisat Argentiina Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit kokoontuivat juhlimaan voittoa!

35.minuutti, Di Maria otti avun McCallisterilta ja teki maalin, Argentiina 2: 0. 118. minuutti, Montielin käsi koskettaa palloa, joten Ranska sai rangaistuksen ja Mbappé teki sen ja valmisti hattu -trick, Ranska 3: 3.Lopulta Argentiinan rangaistuspotkun aikana Argentiina voitti Argentiinan kolmannen maailmancup-mestarin.

Nro 10 Messi Jalkapallo Pelipaidat mies kosketti lopulta FIFA: n maailmancup -pokaalia viimeisen maailmancup -matkansa lopettamiseksi. Tämä on täydellisyys, jota ihmiset pitivät toiveita, mutta eivät olleet koskaan nähneet ennen ja lopulta toteutuvat, onnittelut Messille, joukkueelle kaikille faneille, jotka rakastavat heitä!

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Argentiina Jalkapallo Pelipaidat,Messi Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 101 تاريخ : دوشنبه 28 آذر 1401 ساعت: 13:41

26. marraskuuta C-lohkon toisella kierroksella Argentiina voitti Meksikon 2-0 ja voitti ensimmäisen voittonsa Qatarin MM-kisoissa. Messi ja Enzo tekivät kumpikin yhden maalin ja Messi antoi myös yhden syöttöpisteen. Monet Messi Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit olivat niin innoissaan ja itkivät.

22. minuutilla Meksiko lapioi Acuñan ja sai keltaisen kortin. Pelin rytmi oli tiukka, molemmat osapuolet kohtasivat hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, mutta kumpikaan ei löytänyt täydellistä maalipaikkaa. Argentiina Maajoukkue Pelipaita pukeneet fanit olivat hermostuneita.

50. minuutilla Argentiina sai vapaapotkun etukentällä, mutta Messi löi pallon liian korkealle. 63. minuutilla Messi sai syötön Di Maríalta, sitten hän pysäytti pallon hieman ja teki kauniin maailmanaallon. 87. minuutilla Messi auttoi Enzo Feándezia, joka nousi kentälle kierretyllä laukauksella. Lopulta Argentiina voitti pelin 2-0 ja nousi toiseksi C-lohkossa.

Eilen oli myös Maradonan kuoleman vuosipäivä. Vuonna 1986 Maradona johti Argentiinan voittamaan maailmanmestaruuden Meksikossa. Tänään Messi johti Argentiinaa ja voitti Meksikon tehden kahdeksannen maalinsa MM-kisoissa ja tasoittaen Maradonan ennätyksen.

برچسب : Messi Jalkapallo Pelipaidat,Argentiina Maajoukkue Pelipaita, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 79 تاريخ : دوشنبه 7 آذر 1401 ساعت: 11:59

Marraskuun 23. päivänä Saksa toisti Argentiinan käsikirjoituksen, jonka Japani ohitti toisella puoliskolla, ja hävisi 1:2 Japanille.

Ensimmäisellä puoliajalla Saksa hallitsi tilannetta, kun taas Japani puolusti tiukasti ja odotti mahdollisuuttaan vastahyökkäykseen. 7. minuutilla Japani aloitti vastahyökkäyksen. Junya Ito auttoi Daizen Maedaa kiirehtimään ja rikkomaan maalin, mutta epäonnistui paitsion takia. 16. minuutilla Saksa teki kulmapotkun, mutta Rüdigerin pusku meni hieman ohi. 31. minuutilla Raum kompastui rangaistusalueelle, erotuomari tuomitsi rangaistuspotkun ja Gündoğan teki maalin, Saksa johti 1-0!

Toisella puoliajalla Saksa jatkoi aloitetta. 51. minuutilla Musiala ohitti useita japanilaisia ​​pelaajia päästyään rangaistusalueelle, mutta laukaus oli hieman palkkia korkeammalla. 59. minuutilla Gündoğan ampui keskeltä, mutta pallo osui vasempaan pylvääseen maalin vasemmalla puolella. 70. minuutilla Saksa teki upean yhteistyön rangaistusalueella, mutta nelijalkainen laukaus jäi maalivahdille! 74. minuutilla Takumi Minaminon laukaus torjuttiin, mutta Ritsu Doan seurasi ja teki maalin! 83. minuutilla Takuma Asano ampui ja teki maalin. Japani päätti pelin 2-1!

برچسب : Saksa,Japani, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 79 تاريخ : شنبه 5 آذر 1401 ساعت: 15:18